logo
19/04
18/04
17/04
2 ...

Зберігав у авто наркотики, психотропи та зброю: 49-річний мешканець Золочівщини постане перед судом

06-07-2022 14:47871

Зберігав у авто наркотики, психотропи та зброю: 49-річний мешканець Золочівщини постане перед судом
Фото: ілюстративне

У 49-річного мешканця Золочівщини в автомобілі виявили наркотики, психотропи та зброю.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

«За процесуального керівництва прокурорів Золочівської окружної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт відносно 49-річного жителя Золочівщини за фактами пропозиції та обіцянки поліцейському неправомірної вигоди, незаконного придбання, зберігання та перевезення наркотичних засобів та психотропних речовин без мети збуту, а також незаконного придбання та зберігання вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 369, ч. 1 ст. 309, ч. 1 ст. 263 КК України)», – йдеться у повідомленні.

Досудовим розслідування встановлено, що у травні цього року внаслідок порушення правил дорожнього руху працівники поліції зупинили транспортний засіб, яким кермував обвинувачений. Як в подальшому було встановлено, водій керував вказаним автомобілем у стані наркотичного сп'яніння.

З метою уникнення притягнення до адміністративної відповідальності, фігурант запропонував та в подальшому обіцяв надати правоохоронцям 6 тис грн неправомірної вигоди, від отримання якої останні відмовились та викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

В ході огляду автомобіля, виявлено та вилучено психотропну речовину – амфетамін, особливо небезпечний наркотичний засіб – екстракт канабісу.

Також було виявлено, що обвинувачений зберігав при собі короткоствольну вогнепальну зброю, не маючи на це передбаченого законом дозволу.

Досудове розслідування здійснювали слідчі СВ Золочівського РВП ГУ НП у Львівській області. 

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news