logo
19/04
18/04
2 ...

Львівський «Охматдит» отримав апарати для лікування ран та опіків від Дому Рональда МакДональда

06-07-2022 15:09802

Львівський «Охматдит» отримав апарати для лікування ран та опіків від Дому Рональда МакДональда
Фото: ЛОДА

Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «Охматдит» отримала п’ять VAC-апаратів для лікування ран та опіків від Фундації «Дім Рональда МакДональда».

Про це повідомляє Львівська ОВА.

«Щиро вдячні нашим благодійникам, адже саме завдяки таким системам та професіоналізму наших лікарів вдалося врятувати не одну дитячу кінцівку від ампутації, а отже зберегти повноцінне життя нашим дітям», - зазначив Дмитро Квіт, в.о. директора «ОХМАТДИТу» 

VAC - терапія, яка є визнаним у світі стандартом лікування ран, дозволяє суттєво прискорити їх загоєння. Слабкий від'ємний тиск, який лежить в основі методу, поліпшує відтікання раневого секрету, набагато швидше з'являється грануляційна тканина, звужуються краї рани, покращується мікроциркуляція, зменшується набряк, що в підсумку допомагає швидкому загоєнню. 

VAC - терапія допомагає долати й емоційну складову хвороби, адже швидке загоєння скорочує час перебування дитини у лікарні та дозволяє в короткі терміни повернутися до активного рухливого життя.

Фундація «Дім Рональда Макдональда» - це провідна благодійна організація у світі, яка допомагає родинам не розлучатися з дітьми під час їхнього перебування в лікарні. Її партнером-засновником в Україні є компанія МакДональдз. За свою більш ніж 42-річну історію Фундація створила і продовжує втілювати низку програм, які підтримують сім’ї у важкі часи, даруючи хворим дітям можливість бути поруч із люблячою родиною.

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news