logo
18/04
17/04
16/04
15/04
12/04
2 ...

YAGODY запрошують на свій концерт у Львові

06-07-2022 16:591530

YAGODY запрошують на свій концерт у Львові

У суботу, 9 липня, о 16:00 у центральному атріумі Victoria Gardens відбудеться концерт для допомоги та перемоги гурту «YAGODY».

Зібрані під час концерту кошти передадуть на потреби окремого полку спеціального призначення «АЗОВ», повідомили організатори Український Мистецький Фронт.

Проект «YAGODY» з’явився в червні 2016 року. Як і пасує всьому справжньому – гурт з’явився стихійно. Наче так і мало трапитися. Задля гурту учасники освоїли чимало музичних інструментів і пролистали стільки ж текстів, аби знайти свою пісню, свій обряд. І от нарешті він прийшов!

«Музика гурту наповнена українськими голосіннями та балканськими мотивами. Музика гурту «YAGODY» це обряд ініціації. Це вітер серед степу. Це пісні диких племен. Це голос твоїх пращурів. Це жива енергія. Це співи серен. Це музичний транс. Це танець голосами. Так пахне твоя природа. Так звучить твоя кров», зазначають організатори концерту.

У центральному атріумі Victoria Gardens будуть розміщені банери з QR кодом, відсканувавши які можна перерахувати кошти на допомогу українській армії. Зібрані гроші надходять на рахунок ГО Міжнародна Асоціація Мистців, далі їх передають на потреби окремого полку спеціального призначення «АЗОВ».

Лінк для донатів: https://tinyurl.com/JAZZ-PRIVATBANK MONOBANK - https://send.monobank.ua/jar/F6hAjTrXv PayPal: AFofUkraine@gmail.com

Leopolis.news