logo
19/04
18/04
2 ...

Воїну-телевізійнику з Дніпропетровщини збирають кошти на автівку взамін знищеної

07-07-2022 15:20476

Воїну-телевізійнику з Дніпропетровщини збирають кошти на автівку взамін знищеної
Фото: nsju.org

Завдяки спільним зусиллям Національної спілки журналістів України та Спілки журналістів Литви відомий телевізійник із Дніпра Віктор Ожогін, який захищає Україну у лавах Національної гвардії, отримав автівку від Литовського автомобільного клубу журналістів.

Та, на жаль, внаслідок пекельних боїв авто вщент розбите, повідомили у Дніпропетровській обласній організації НСЖУ.

Відомий журналіст із Дніпра, член НСЖУ Віктор Ожогін удруге захищає Україну на фронті. У травні боєць отримав автівку від Литовського автомобільного клубу журналістів завдяки спільним зусиллям Національної спілки журналістів України та Спілки журналістів Литви.

«Машин страшенно не вистачає, це потреба кожної роти, кожного підрозділу. Дуже вдячні, що литовці так допомагають. З моменту звернення пройшло небагато часу, і нам вдалося переправити автомобіль батькові», – дякувала тоді литовським колегам батька донька Віктора Анна Ожогіна.

Завдяки цій машині було врятовано не одне життя, нею вдень і вночі вивозили поранених.

Проте, в червні під час жорстоких боїв автівку було сильно пошкоджено осколками ворожого снаряду і, щоб авто не дісталося ворогам, Вікторові довелося його знищити.

«На днях батько попросив прилад нічного бачення, а зараз вже не до нього, потрібен автомобіль, – написала у фейсбуці Анна Ожогіна. – Вартість приблизна 4500-5000$».

Реквізити для охочих допомогти – ТУТ.

Leopolis.news