logo
28/03
2 ...

На Львівщині планують відновити проведення професійних спортивних змагань

12-07-2022 19:181362

На Львівщині планують відновити проведення професійних спортивних змагань
Фото: pravda.com.ua

Україна має розповідати світу про себе, а спортивний захід є хорошим інструментом для цього. Тож Львівщина готується до відновлення професійних спортивних змагань. 

Про це розповів під час брифінгу у Медіацентрі Україна начальник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

«По цих видах спорту, які завжди були притаманні для Львівщини, є можливості. На щастя, дякувати ЗСУ, жоден із спортивних об’єктів не зруйнований, до прикладу, як в Харкові, Мелітополі, Маріуполі. Тому ці всі об’єкти знаходяться в належному стані і ми вже плануємо, щоб відбувалися такі проекти. Починаємо з маленьких, звісно перейдемо до більш масштабних», — зазначив Роман Хім’як.

За його словами, у попередні роки на Львівщині було збудовано  багато спортивних об’єктів. Зокрема, легкоатлетичний комплекс  «Скіф»  Львівського державного університету фізичної культури, де можна проводити європейські турніри.

«Чи до прикладу стадіон  «Арена Львів», чи стадіон  «Україна» — він також дає можливість проводити матчі Української Прем’єр-Ліги. Тому, знову ж таки, залежно від загальної безпекової складової, ми завжди готові, команда обласної військової адміністрації, команди громад, бізнес. Бізнес зараз дружній, підтримує ініціативи. Тому ми готові», —  зазначив Роман Хім’як.

Підготувала Анастасія Андрійчук, Leopolis.news