logo
29/03
28/03
2 ...

Біжу за «Азовсталь»: родини захисників запрошують львів’ян на пробіг

21-07-2022 15:081096

Біжу за «Азовсталь»: родини захисників запрошують львів’ян на пробіг
Фото: Львівська ОВА

У суботу, 23 липня, одночасно в декількох містах України відбудеться біговий флешмоб на підтримку гарнізону «Маріуполь».

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Організаторами заходу є Асоціація родин захисників «Азовсталі». Приєднатись до забігу можна і у Львові. Тут організувати забіг рідним захисників Маріуполя допомагає Львівський обласний центр «Спорт для всіх».

У Львові охочі взяти участь стартуватимуть у Стрийському парку біля входу до обласної ДЮСШ о 10.00. Зареєструватись можна буде безпосередньо на місці впродовж години до початку. Пробігти символічні дистанції за Героїв запрошують і дітей. 

На місці старту кожен отримає роздруківку з хештегом #runforAzovstal. Після завершення заходу учасникам пропонують зробити своє фото та викласти у соцмережі з тегом #runforAzovstal. У дописі важливо розповісти про наших сталевих Героїв оборонців Маріуполя.

Мета марафону нагадати світу про героїзм захисників Маріуполя. Масові старти спортивної події відбудуться 23 липня одночасно в декількох українських містах: окрім Львова, у Запоріжжі, Чернігові, Дніпрі, Рівному, Черкасах, Івано-Франківську, Луцьку, Тернополі та Хмельницькому. 

Після пробіжки усі охочі зможуть відвідати фотовиставку, присвячену Героям зі Сталі. На ній будуть представлені фото нескорених хлопців та дівчат, які боронили Україну і нас.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news