logo
23/04
22/04
19/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

У Старому Самборі конкурс «Казковий батальйон» назвав переможця

22-07-2022 11:111122

У Старому Самборі конкурс «Казковий батальйон» назвав переможця
Фото: Старосамбірської міської ради

Працівники Старосамбірської публічної бібліотеки організували конкурс дитячих малюнків «Казковий батальйон». Роботи юних художників були виставлені у читальній залі головної книгозбірні міста та на сайтах інтернет-ресурсах для громадського оцінювання та голосування через уподобання.

 

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.  

До творчо-патріотичного змагання юних старосамбірчан долучилася і міська рада. Її голова Ігор Трухим сказав: «Мета конкурсу – через казкових персонажів викликати у дітей як заохочення до змістовного дозвілля, так і розуміння, що і вони частинка непереможної нації. Тому й намалювали, як Свинка Пеппа влучила у російський літак, а Нептун пустив на дно корабель «москва», яким гордився окупаційний флот та вважав його недосяжним для українських захисників». 

Урочистою подією стало підбиття підсумків конкурсу. На неї завітали мер Старого Самбора Ігор Трухим, начальник відділу культури, молоді, спорту та туризму Ігор Піхо та спеціалістка його підрозділу Наталя Васурчак, 

За кількістю голосів у соціальних мережах переможцем конкурсу став Ігор Коваль. Нагороди отримали не лише він, але й решта учасників. 

А переможцем від міської ради став юний художник Ігор Левицький. Він свого казкового персонажа Нептуна зобразив з тризубом та у бронежилеті. Цей український казковий воїн відправив ворожий корабель «москва» у вічне підводне плавання. Мер Ігор Трухим вручив хлопчику нагороду та побажав казковому батальйону головної перемоги на творчому фронті. 

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news