logo
17/04
16/04
15/04
14/04
13/04
12/04
2 ...

Для українців проведуть відкритий вебінар про важливість фізичної активності

26-07-2022 14:051005

Для українців проведуть відкритий вебінар про важливість фізичної активності

У середу, 27 липня, о 19:00 відбудеться відкритий вебінар про фізичну активність і психологічну стійкість «Сила бігу» за участі срібної призерки Олімпійських ігор і Чемпіонату Світу з легкої атлетики Ірини Ліщинської та експерток з психології й дієтології.

Організатор найбільших масових забігів в Україні компанія Run Ukraine запрошує усіх охочих на безкоштовний вебінар у межах освітнього проєкту SportEd (це навчальні курси від Run Ukraine в галузі спорту, харчування і здорового способу життя).

У вебінарі візьмуть участь тренерка з бігу Ірина Ліщинська, дієтологиня Ірина Гудим, психологиня Руслана Дегтярьова і стретчинг-коуч Маша Голуб. Зустріч буде присвячена важливим здоровим звичкам: заняттю спортом, поверненню до тренувань після тривалої перерви, правильному харчуванню, боротьбі зі стресом та психологічній стійкості.

Нові реалії українців — це ультрамарафонський забіг до перемоги і після неї. Важлива  задача кожного — зберегти і посилити себе, щоб бути максимально ефективними у своїй справі, адаптовуватись до нових викликів. Разом ми наближаємо перемогу. Кожен громадянин і громадянка важливі на своєму місці для загального вкладу у національну безпеку України, протистояння ворогу і водночас розвитку суспільства в країні. Під час війни дуже важко залишатися в тонусі, зберігати чистий розум та стабільну психіку, підтримувати необхідну життєстійкість. Помічником у цей надскладний час може стати регулярна фізична активність і здоровий спосіб життя. Для багатьох тих, хто тримається, опорою став спорт і регулярні тренування.

«Заняття спортом — це унікальний і доступний інструмент, який дозволяє нам почуватися фізично й ментально активними та здоровими, допомагає зменшити стрес, накопичити внутрішні ресурси. Особливо це актуально у такий буремний період, через який усі ми, українці, проходимо у час війни. На вебінарі ми розкажемо, як спорт може допомогти впоратися зі стресом і підвищити особисту ефективність, і розберемося, як повернутися до тренувань після тривалої перерви. Приєднуйтесь і вмикайте життя!" — запрошує Ірина Ліщинська, срібна призерка Олімпійських ігор та Чемпіонату Світу з легкої атлетики.

Реєстрація на вебінар триває за посиланням.

Leopolis.news