logo
29/03
28/03
27/03
26/03
25/03
2 ...

У Львові іноземці влаштували різанину, один чоловік загинув

31-07-2022 12:49731

У Львові іноземці влаштували різанину, один чоловік загинув
Фото: патрульна поліція Львівщини

У суботу, близько 23:00 патрульні виявили порушення ПДР на перехресті вулиць Пасічна — Личаківська.

Водія зупинили і почали розгляд справи про адміністративне правопорушення, але раптом, командир взводу Тарас Левицький почув дивні звуки на подвір'ї одного із будинків, інформує патрульна поліція Львівщини.

Підійшовши ближче, він зрозумів, що там бійка. Поліцейський одразу покликав напарників.

Підбігши до місця бійки, вони побачили двох осіб в крові, які боролися на землі. Ще двоє чоловіків намагалися їх роз'єднати.

Один із них повідомив, що в учасника бійки є ніж і він вже завдав ним удару іншому учаснику. Поліцейські миттю розтягнули їх.

Ймовірного зловмисника затримали та викликали медиків.  Командир швидко побіг за аптечкою аби надати домедичну допомогу.

Прямуючи до службового автомобіля, він побачив швидку допомогу, яка проїжджала повз. Зупинивши медиків він провів їх до потерпілого. На жаль, 33-річного чоловіка врятувати не вдалося.

Усім учасникам події обмежили пересування. На місце події викликали слідчо-оперативну групу, експертів, адвоката та перекладача, адже всі, раніше згадані особи, є іноземцями, які проживають у Львові.  

48-річного чоловіка затримали в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою особою) КПК України. Йому загрожує відповідальність за ч. 1 ст. 115 (Вбивство) ККУ.

Leopolis.news