logo
28/03
27/03
2 ...

У Львові для дітей працювала мобільна наукова лабораторія (ФОТО)

03-08-2022 18:48616

У Львові для дітей працювала мобільна наукова лабораторія (ФОТО)
Фото: ЛМР

Сьогодні у Львові просто неба влаштували цікаву подію для дітей – мобільну наукову лабораторію. Участь у події взяли діти із сімей у складних життєвих обставинах, діти з інвалідністю та діти внутрішньо переміщених осіб.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

У сквері ім. Сергія Дмитровського встановили десять експонатів. Кожен виставлений предмет у доступній та цікавій формі розкривав одне явище, яке можна відчути чи побачити у повсякденному житті.

«Дітям пояснили, що таке атмосферний тиск і сила тяжіння, розповіли, як функціонує організм людини, вивчали з ними знак безкінечності та розглянули інші явища. Усе це навчання відбувалось в інтерактивній формі: юні дослідники з величезним задоволенням експериментували та досліджували», – розповіли організатори.    

Влаштували захід Львівський міський центр соціальних служб разом з Центром професійного розвитку педагогічних працівників.

До слова, дітям найбільше сподобались експонати «Людина-пазл» (вивчення анатомії людини), «Магдебурзький експеримент» (вивчення атмосферного тиску), «Стрічка Мебіуса» (вивчення знаку безкінечності на прикладі двовимірного та тривимірного світу).

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news