logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
23/03
2 ...

Литовські волонтери передали ЗСУ сотні дронів та інших девайсів (ФОТО)

04-08-2022 17:36628

Литовські волонтери передали ЗСУ сотні дронів та інших девайсів (ФОТО)
Фото: armyinform.com.ua

Лише за кілька останніх днів волонтери передали українським захисникам більше ніж сотню дронів та інших девайсів військового призначення від литовської благодійної організації Blue/Yellow for Ukraine.

Про це інформує «АрміяInform».

«Українські війська героїчно протистоять російським загарбникам, і ми невтомно працюємо над постачанням усього необхідного цим військам, — говорить керівник Blue/Yellow Йонас Охман. — Старлінки, безпілотники, біноклі та багато іншого прибувають до військових частин Збройних Сил України майже щодня».

Лише за перші дні серпня у війська надійшло 60 дронів DJI Mavic combo, 13 квадрокоптерів Autel Evo, 89 коліматорних прицілів та 91 магніфер.

Це — з найважливіших військових гаджетів. Також литовські друзі продовжують передавати українським захисникам автомобілі підвищеної прохідності та інше необхідне у фронтовому побуті майно. Все це вже в Україні й здебільшого — вже безпосередньо на передньому краю російсько-української війни. Підтримуючи українських військових, литовські волонтери допомагають берегти мир у Європі в цілому, адже саме українські воїни нині стоять на смерть, захищаючи не тільки себе, а й інші європейські народи, на які вже націлилися кремлівські стерв’ятники.

Leopolis.news