logo
29/03
28/03
2 ...

Окупанти обстріляли з РСЗВ «Смерч» Миколаїв: поранено троє осіб, серед них – 13-річна дівчинка

10-08-2022 10:03496

Окупанти обстріляли з РСЗВ «Смерч» Миколаїв: поранено троє осіб, серед них – 13-річна дівчинка
Фото: Телеграм Олександра Сєнкевича

Вночі, 10 серпня, близько 01:40 ворог обстріляв Миколаїв реактивними снарядами РСЗВ «Смерч». За попередньою інформацією трьох людей поранено. Серед них 13-річна дівчинка.

Про це повідомили у Миколаївській ОВА.

Внаслідок обстрілів пошкоджено житлові будинки. Також влучання були по території підприємства, складських приміщеннях та автобазі. Детальна інформація уточнюється.

У Миколаївському районі, вчора, 9 серпня, у першій половині дня внаслідок ворожих обстрілів Шевченківської громади в с. Шевченкове та селищі Луч пошкоджено житлові будинки й господарські споруди. Вночі, 10 серпня, обстрілів знову зазнало с. Шевченкове. Постраждалих немає. Інформація щодо пошкоджень уточнюється.

Також 9 серпня, у другій половині дня внаслідок обстрілів Первомайської громади в с. Костянтинівка відбулося займання сухостою на прилеглих територіях житлових будинків. В смт Первомайське наслідки пошкоджень після ворожих обстрілів уточнюються. Постраждалих немає.

У другій половині дня, 9 серпня, та вночі, 10 серпня, було обстріляно населені пункти Галицинівської громади. В результаті чого пошкоджено житлові будинки та відбулось займання хвойної підстилки й лісових насаджень Галицинівського лісового урочища. Постраждалих немає.

У Баштанському районі, вчора, 9 серпня, обстрілів зазнала Широківська громада. Так, близько 16:00 були обстріли за межами с. Поляна, внаслідок чого відбулося займання полів. Також орієнтовно о 21:30, через обстріли за межами с. Широке, виникло загоряння полів. Постраждалих немає.

Під постійним вогнем залишаються населені пункти Березнегуватської громади, що знаходяться на лінії розмежування. Інформація щодо пошкоджень та постраждалих уточнюється.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news