logo
28/03
2 ...

КримSOS: Вибухи в Криму викликали серйозну паніку серед росіян на півострові

10-08-2022 12:26540

КримSOS: Вибухи в Криму викликали серйозну паніку серед росіян на півострові
Фото: Крим Сьогодні

Вибухи в Криму викликали серйозну паніку серед росіян на півострові, що спровокує активний їх виїзд з півострова.

 

Про це повідомляє голова правління КримSOS Денис Савченко під час телемарафону, інформує УНІАН.

«Вибухи викликали серйозну паніку з боку росіян, які там відпочивали або проживають. Офіційно про евакуацію повідомлено не було. Новофедорівку і Новомихайлівку, котрі дуже близько розташовані до військового аеродрому, закрили на в’їзд. Виїхати звідти можна», сказав він.

За словами Савченка, після вибуху з’явились затори на виїздах з Новофедорівки, Новомихайлівки та Сак. Також вони були на ділянці траси Євпаторія-Сімферополь.

«Я думаю, що панічні настрої призведуть до активного виїзду. Проблем із виїздом через Кримській міст не має виникнути», сказав він.

Савченко вважає, що запровадження на півострові жовтого рівня терористичної загрози буде використане для того, щоб переслідувати нелояльне до влади населення, а це етнічні українці і кримські татари.

«Останні декілька років є тенденція, що громадян, які проживають на тимчасово окупованій території Криму позбавляли власності на житло. Останні події і тактика окупаційної влади можуть призвести до негативних наслідків, до переслідувань, до порушень прав людини проти цивільного населення», сказав він.

Представник КримSOS зазначив, що протягом всього періоду окупації відслідковується дуже серйозний спад зацікавленості до туристичної зони Криму.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news