Гурт T.HUTSULS у новій пісні «Хвилями» оспівав емоції війни (ВІДЕО)

https://leopolis.news/post/69492/gurt-thutsuls-u-noviy-pisni-hvylyamy-ospivav-emoci-viyny-video

12/08/2022

Про це повідомила промоменеджер Галина Гузьо.

Це пісня, яка відверто оспівує емоції війни – ті, які за останні півроку відчуває кожен українець: страх, втому, втрату, біль, жаль, зневіру, і обов’язково - надію, любов та віру.

Авторка пісні «Хвилями», вокалістка T.HUTSULS Алекса Цимбал із власного досвіду знає, що таке втратити дім. У 2014-му дівчина через війну росії проти України була змушена полишити рідний Слов’янськ, що у Донецькій області, – і переїхала у Київ. А цього року у лютому – перемістилася із Києва у гуцульський край - місто Коломию, де й знайшла команду творчих однодумців – масштабний культурологічний проект Hutsul Planet. Тепер у Коломиї, на студії Hutsul Planet Records, творить свої нові пісні.

«Головний месседж, який ми несемо у цій пісні, - це надія і віра. Вони ніколи не помруть, - каже Алекса Цимбал. - Століттями, покоління за поколінням, українці виборювали право на власну свободу, а діти щоразу продовжували справу своїх батьків. Пісня «Хвилями» - це пісня-емоція про боротьбу, у якій світло завжди переможе темряву, попри всі незгоди».

Leopolis.news