logo
28/03
27/03
2 ...

У Криму затримали терориста Ігоря Гіркіна

14-08-2022 14:44646

У Криму затримали терориста Ігоря Гіркіна

Колишнього «міністра оборони» «ДНР» Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) нібито затримали в окупованому Криму, коли він намагався потрапити на фронт у Херсонській області.

Про це у соцмережах повідомили вербувальник «ДНР» Олександр Жучковський та колишній командир горлівських бойовиків «ДНР» Ігор Безлер, інформує «Суспільне».

За словами Жучковського, Гіркін «справді намагався потрапити на фронт, але був затриманий у Криму». Він назвав затримання Гіркіна великим політичним злочином.

Він заявив, що Гіркін, як «людина з величезним військовим досвідом», нібито хотів особисто взяти участь у війні хоча б рядовим і при цьому «жодних політичних цілей не ставив і наводити смуту в Новоросії не збирався».

Колишній командир горлівських бойовиків «ДНР» Ігор Безлер («Бєс») також підтвердив, що Гіркіна затримали у Криму під час спроби потрапити на фронт у Херсонській області.

За його словами, «рятівник Росії» рвався воювати і «командувати щонайменше армією».

Безлер також опублікував фото, на якому нібито зображений Гіркін без вусів.

Антивоєнний канал «Сіяч вітру» опублікував фото Гіркіна та його паспорта, виданого у 2015 році на ім'я Сергія Рунова, з яким екскомандир бойовиків «ДНР» намагався проїхати через Крим.

Російський Гіркін у своєму Telegram-каналі відреагував на повідомлення про свій візит на окуповану територію України.

«Коментувати Ігоря Миколайовича Безлера — себе не поважати. У КПЗ не був і не планую. На фронті я рано чи пізно буду неодмінно (ця війна, як я і попереджав заздалегідь, буде довгою і важкою). Але не прямо зараз», – коротко написав він.

Своїм дописом він не спростовує спробу потрапити на війну в Україну.

Leopolis.news