logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

На Буковині затримали організатора незаконного переправлення чоловіків через кордон

14-08-2022 17:07455

На Буковині затримали організатора незаконного переправлення чоловіків через кордон
Фото: ДПСУ

Співробітники оперативних підрозділів Чернівецького загону спільно з СБУ затримали  громадянина, який намагався  в незаконний спосіб переправити  3-х чоловіків через україно-молдовський кордон.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Водія та трьох чоловіків, призовного віку, правоохоронці затримали неподалік населеного пункту Волошино, Дністровського району. Автомобіль марки «Шкода», яким пересувались правопорушники, був зупинений спільною міжвідомчою групою  поблизу державного кордону.

Під час розмови з правоохоронцями  мешканці Луганщини повідомили, що за певну винагороду водій мав забезпечити їхнє переправлення через  державний рубіж.

За спробу порушення державного кордону на мешканців Луганської області прикордонники склали адміністративний протокол, а також  направили повідомлення представникам Нацполіції про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 336 ККУ «Ухиляння від призову за мобілізацією».

Стосовно організатора розпочато досудове розслідування за ч.2 ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», яка передбачає  позбавлення волі на строк від семи до дев'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна. Слідчі дії тривають.

Leopolis.news