logo
26/04
2 ...

На Самбірщині відбулись спортивні змагання під гаслом «Молодь, яка вражає»

15-08-2022 08:231097

На Самбірщині відбулись спортивні змагання під гаслом «Молодь, яка вражає»
Фото: Рудківської міської ради

З нагоди Міжнародного дня молоді на базі Опорного закладу «Рудківська СЗШ I-III ступенів ім. Володимира Жеребного» Самбірського району відбулися спортивні змагання під гаслом: «Молодь, яка вражає».

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news

У спортивному суперництві взяли участь команди восьми шкіл Рудківської міської територіальної громади. Організатори змагання подбали про урочистість: звучав Державний гімн, присутня молодь хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих українських воїнів у боротьбі з московським ворогом, серед яких і краяни. Було багато вітань та побажань гарних перемог у різних видах спорту, в тому числі нових розважальних.

Особливого настрою та святкової атмосфери створило те, що між естафетами з художньо-мистецькими номерами виступали учасники вокально-хореографічної студії «Смайл», а також юні читці патріотичних віршів.

За підсумками результатів з усіх видів змагань перше місце зайняла команда учнів Рудківської міської гімназії, друге – Чайковицького НВК «СЗШ І-ІІІ ст. – ДНЗ», а «бронзу» отримали команди ОЗ «Рудківська СЗШ I-III ступенів ім. Володимира Жеребного» та Луківського ЗЗСО І-ІІІ ст.

Команди школярів нагороджені кубками, медалями, грамотами та солодкими подарунками від Рудківської міської ради. Водночас у рамках свята – Міжнародного дня молоді міський голова Іван Лозинський подякував юним волонтерам територіальної громади – Софії Іванишин та Анастасії Стріжик «за небайдужість, активну громадську позицію, самовідданість та готовність прийти на допомогу у цей важкий воєнний час».

Міський голова Рудок Іван Лозинський зазначив: «Завдяки діяльності таких активних молодих людей на волонтерському фронті в зоні бойових дій воює не лише зброя – воює український дух, який неможливо здолати. Це засвідчило спортивне завзяття учасників змагання «Молодь, яка вражає». З таким дужим і патріотичним підростаючим покоління України ніхто не поборе. Перемога за нами, спільно її наближаємо».

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news