logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

Керівника райвідділу виконавчої служби на Львівщині спіймали на хабарі $4 тис.

15-08-2022 12:22676

Керівника райвідділу виконавчої служби на Львівщині спіймали на хабарі $4 тис.
Фото: Львівської обласної прокуратури

Керівник одного із районних відділ Державної виконавчої служби Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції організував протиправну схему з вимагання та отримання неправомірної вигоди від осіб за вплив на прийняття рішень службовими особами поліції.

Як інформує відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури, посадовець вимагав та одержав від колишнього працівника виконавчої служби неправомірну вигоду у розмірі 4 000 доларів США за вплив на прийняття рішення службовими особами сектору дізнання одного з районних відділів поліції ГУ НП у Львівській області щодо непритягнення останнього до кримінальної відповідальності за фактом службового підроблення офіційних документів.

Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України під час передачі усієї суми неправомірної вигоди.

Йому повідомлено про підозру громадянину України за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 368 КК України).

У кримінальному провадженні проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії, спрямовані на встановлення службових осіб, які можуть бути причетні до вчинення кримінального правопорушення.

Заходи з викриття під процесуальним керівництвом прокурорів здійснювалися слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові.

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news