logo
28/03
27/03
26/03
2 ...

Австралійський сенатор відвідав львівських десантників: пообіцяв більше зброї й техніки (ФОТО, ВІДЕО)

15-08-2022 21:56542

Австралійський сенатор відвідав львівських десантників: пообіцяв більше зброї й техніки (ФОТО, ВІДЕО)
Фото: Служба зв’язків з громадськістю 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України

Більше озброєння і військової техніки, більше дипломатичної підтримки Україні пообіцяв сенатор Австралійського парламенту Девід Ван під час спілкування з десантниками 80-ї окремої десантно-штурмової бригади.

Про це повідомляє Служба звязків з громадськістю 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України.

Так, днями сенатор Австралійського парламенту Девід Ван відвідав розташування одного з підрозділів 80-ї окремої десантно-штурмової бригади в районах виконання завдань, поспілкувався з командуванням та перевірив роботу австралійських бронемашин «Bushmaster», які надійшли до підрозділів ДШВ ЗС України в рамках міжнародної технічної допомоги.

Під час спілкування з українськими десантниками, Девід Ван зазначив, що він задоволений, як українці використовують «Bushmaster».

«Швидка висадка-посадка, дуже маневрені. Захищають життя людей, закривають багато питань під час бойових дій. Ви власне використовуєте їх так, як і наша армія», – підкреслив Девід Ван.

Командир 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України полковник Ігор Скибюк повідомив, що у даної машини хороший захист, вона має ефективний протимінний захист та хороші якості прохідності по пересічній місцевості.

«Так між нашими країнами тисячі миль, але ми поділяємо однакові цінності – свобода, мир, достойне життя людини без необхідності слухати чиїхось вказівок та повітряних сирен. У 2022 році такого не має відбуватись! Всі мають зрозуміти – ми говоримо про порятунок світу від диктатури», – підсумував австралійський сенатор.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news