«Бавовна» у Криму пошкодила залізницю: сполучення з материковою Україною більше нема

https://leopolis.news/post/69669/bavovna-u-krymu-poshkodyla-zaliznycyu-spoluchennya-z-materykovoyu-ukranoyu-bilshe-nema

16/08/2022

Російське пропагандистське агентство ТАСС з посиланням на екстрені служби повідомляє, що у Джанкойському районі «внаслідок детонації боєприпасів пошкоджено залізничне полотно між станціями Азовське та Роз'їзд 10 км».

Затримано три потяги, в яких прямували 2 тисячі осіб. До вечора на цій ділянці мають пройти ще п'ять потягів, на яких прямують майже 3 тисячі осіб.

Пасажирів доставляють автобусами до пунктів тимчасового розміщення.

Так званий «голова Криму» Сергій Аксьонов повідомив, що потяги, що прямують до Криму з материкової частини росії, будуть завершувати маршрут у районі Феодосії, на станції Владиславівка.

«Після консультації з керівництвом Кримської залізниці прийнято рішення: усі пасажирські потяги, що прямують із материка, зупиняти у Владиславівці, пересаджувати людей на автобуси. До найближчих автостанцій буде повністю організовано розвезення людей», – сказав Аксьонов.

Окрім детонації на майданчику з боєприпасами у селищі Майське, повідомлялося про пожежу на трасформаторній підстанції у Джанкої. Там пожежу локалізували.

У міноборони росії підтвердили вибухи на складі із боєприпасами в районі села Майське Джанкойського району в окупованому Криму.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news