logo
28/03
2 ...

В окупованому Криму знову вибухи: цього разу на військовій авіабазі у Гвардійському

16-08-2022 13:56712

В окупованому Криму знову вибухи: цього разу на військовій авіабазі у Гвардійському
Фото: з Telegram

РосЗМІ повідомляють про клуби чорного диму, які здіймаються над військовою авіабазою у селищі Гвардійське Сімферопольського району окупованого Криму.

«Над військовою авіабазою у смт Гвардійське Сімферопольського району Криму стоять клуби чорного диму, повідомляють місцеві жителі.

За словами громадян, раніше на території військового об'єкту пролунало кілька вибухів», – повідомляє російське видання «Коммерсантъ».

За інформацією джерела, військові відомства та правоохоронні органи перевіряють версію з атакою малим безпілотним літальним апаратом на склад боєприпасів.

Нагадаємо, через вибух на складі російських боєприпасів пошкоджено залізницю у Джанкойському районі окупованого Криму, потяги з росії зупинятимуться у Владиславівці, поблизу Феодосії.

Окрім детонації на майданчику з боєприпасами у селищі Майське, повідомлялося про пожежу на трасформаторній підстанції у Джанкої. Там пожежу локалізували.

У міноборони росії підтвердили вибухи на складі із боєприпасами в районі села Майське Джанкойського району в окупованому Криму.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news