Львів’ян запрошують на завтрашній концерт до дня народження Кузьми: залишилось небагато квитків

https://leopolis.news/post/69698/lvivyan-zaproshuyut-na-zavtrashniy-koncert-do-dnya-narodjennya-kuzmy-zalyshylos-nebagato-kvytkiv

16/08/2022

Квитки у партер були продані задовго до концерту, тож відкрито продаж додаткових квитків у фан зону, повідомили організатори VINIL Concert agency.

Як відомо, концерт «Шампанські очі 2.0» відбудеться уже завтра, 17 серпня о 19:00 у FestRepublic (Старознесенська, 24). Батьки Кузьми запрошують на концерт до Дня народження свого сина.

Цей проект став культовим і цьогоріч, традиційно, у супроводі симфонічного оркестру під керівництвом народного артиста України Богдана Мочурада, виконуватимуть Віктор Винник, Зіновій Карач, Лесик Турко, Андрій Капраль, Давид Меладзе, ХАС, Ivan NAVI, Володимир Возняк (гітара) та «Команда А» - ЗАЛІСКО, Андріана, Андрій Князь, Артур Боссо та Анна Добринєва. Це ще не увесь перелік виконавців, яких запросили на День народження Кузьми.

«Атмосфера, насичена енергетикою музиканта, пісні і хіти якого знають різні покоління, а творчий шлях був яскравим і по-справжньому унікальним! Словом – гарантовано затишний івент для сім’ї, друзів та закоханих. Вечір, на який не соромно прийти з дітьми та батьками.

Тож не баріться, бо всі квитки у партер на концерт до Дня народження Кузьми Скрябіна розійшлися, тому на численні прохання ми відкрили продаж додаткових квитків у фанзону. Поспішайте придбати», - запрошують організатори VINIL Concert agency.

Квитки за посиланням https://lviv.karabas.com/ua/shampanski-ochi-2-0-1/order/

Для тих, хто не може прийти на концерт, буде доступна онлайн трансляція на сторінці організатора VINIL Concert agency.

Захід проводиться під егідою Львівської обласної військової адміністрації. 

Під час концерту відбудеться благодійний збір на лікування Ромчика Олексіва, семирічного хлопчика, який постраждав під час ракетного удару у Вінниці.

Leopolis.news