logo
28/03
2 ...

Табір для військовополонених на Львівщині оголосив тендер на закупівлю антишпигунського обладнання на 2,4 млн грн

16-08-2022 16:52705

Табір для військовополонених на Львівщині оголосив тендер на закупівлю антишпигунського обладнання на 2,4 млн грн
Фото: ілюстративне, Лорнет 24

Державна установа «Табір для тримання військовополонених «Захід 1», що розміщується у Львівській області, оголосив тендер на  закупівлю пристроїв нагляду та охорони.

Оголошення про це з’явилося на офіційному майданчику публічних закупівель.   

Очікувана вартість предмета закупівлі становить 2 млн 420 тис. грн. За ці гроші планують закупити чотири штуки нелінійних приладів лорнет.

Нелінійний локатор призначений для виявлення прихованих радіоелектронних пристроїв, що мають у своєму складі напівпровідникові компоненти, таких як: приховані аудіо і відео передавачі («жучки»), приховані аудіо і відео рекордери, виконавчі елементи саморобних вибухових пристроїв (IED). Такий нелінійний локатор, завдяки своїм компактним розмірам і малій вазі, особливо добре підходить для проведення виїзних оперативно-пошукових робіт в приміщеннях, а також для огляду особистих речей і багажу на транспорті.

Остання зміна у тендерній документації відбулася 16 серпня. Прийом пропозицій триває до 00:00 год 27 серпня 2022 року.

На сайті one-click.com.ua, який спеціалізується на продажі антишпигунської та іншої техніки, вартість одного найдорожчого двочастотного нелінійного локатора Лорнет-0836 становить 431 тис. грн.

Маркіян ВОЙТОВИЧ, Leopolis.news