logo
25/04
24/04
23/04
22/04
19/04
18/04
2 ...

Музиканти з України проведуть закриття джазового фестивалю в Німеччині

19-08-2022 10:43604

Музиканти з України проведуть закриття джазового фестивалю в Німеччині
Фото: ЛОВА

У серпні на щорічному Німецькому джазовому фестивалі «Cologne Jazz Week», який відбудеться у Кьольні, цього року виступить Львівський академічний симфонічний оркестр «INSO-Львів» разом з відомою за кордоном українською джазовою виконавицею Тамарою Лукашовою.

Про це повідомляє пресслужба ЛОВА.

Під час музичної подорожі слухачі почують українські народні пісні в аранжуванні Тамари, а також нові композиції, що написані та присвячені військовим подіям в Україні. Цей виступ є музичним фронтом, де завдяки музиці та вокалу артисти зможуть передати біль, який переживають українці більш як 5 місяців.

«INSO-Львів» перерахує 8 тисяч євро після виступу на потреби ЗСУ. Також, диригент оркестру Ярослав Шемет весь гонорар передає на потреби військових.

«Для наближення нашої перемоги кожен має працювати на своєму фронті. Ми — відповідальні за культурний! Дуже почесною та відповідальною місією на фестивалі є покази через музику всю трагедію цієї жорстокої війни. Також, справжнім сюрпризом для нас стала пропозиція від організаторів - закрити цьогорічний фестиваль. Для всіх нас це велика честь!» - говорить солістка Тамара Лукашова.

«ІNSO-Львів» (International Symphony Orchestra) є справді одним із найкращих виразників того, що український культурний продукт вартий світового експорту і це з року у рік засвідчує його співпраця із всесвітньо відомими музикантами та диригентами. 

Тож, коротке нагадування:

Tamara Lukasheva + INSO-Lviv Orchestra \ Cologne Jazz Week
20 серпня 2022 року, 21:00

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news