logo
30/04
29/04
2 ...

Ремонт ігрових приставок PlayStation у Львові

16-09-2022 11:294462

Ремонт ігрових приставок PlayStation у Львові

Ремонт консолей Sony PlayStation у Львові

PlayStation - одна з найпопулярніших ігрових приставок у світі. Вона дає завзятим геймерам можливість насолодитися найкращими іграми різних жанрів та тематичних напрямків. Такі консолі відрізняються привабливим дизайном, багатофункціональністю, високою продуктивністю та тривалим терміном експлуатації. Незважаючи на те, що компанія-виробник Sony Computer Entertainment прагне зробити свою продукцію довговічною та надійною, ігрові консолі цього бренду рано чи пізно починають працювати з перебоями або зовсім виходять з ладу. Тільки якісний та своєчасний ремонт PlayStation дозволить геймеру знову грати в улюблені відеоігри. Якщо ви вже власник даної ігрової приставки і вам потрібен Ремонт PlayStation у Львові, пропонуємо звернутись в сервісний центр Reboot Service.

Поширені поломки ігрових приставок PlayStation

Консолі, які розробила корпорація Sony Computer Entertainment, можуть вийти з ладу внаслідок природного зносу окремих комплектуючих, неправильної експлуатації або механічних впливів. Кожна модель ігрової приставки PS має слабкі сторони.

 PlayStation 3 (PS3)

Ремонт PlayStation 3 може знадобитися у разі, якщо зламався привід. Іноді його можна відремонтувати, а іноді він не підлягає відновленню і його потрібно міняти. Заощадити ресурс роботи приводу допоможе запис ігор на жорсткий диск. Це продовжить термін служби дисководу, але він все одно може перестати нормально функціонувати. Зазвичай заміна приводу потрібна через 4 роки після придбання портативної ігрової приставки або встановлення нового пристрою. 

Блок живлення - один із найчутливіших компонентів консолі PS3. Часті перепади напруги призводять до його несправності. Також часто ламаються класичні геймпади Dualshock 3 через надто активну гру геймера. У цьому випадку потрібно замінити кнопки, шифти та стики. Якщо при запуску індикатор на консолі починає горіти жовтим, це свідчить про перегрівання.

Ремонт PlayStation 4 (PS4)

Відвал APU або його несправність - це головна проблема більшості ігрових консолей PS4. Така поломка часто виникає через невдалу систему охолодження та особливості конструкції кріплення APU. При легкому падінні або частому перетисканні кабелів ламається роз'єм. У всіх ревізіях PS4 спостерігається низька якість жорстких дисків. Також ремонт PlayStation 4 може знадобитися, якщо виникла поломка блоку живлення, приводу, материнської плати або засмічена система охолодження.

Проблеми PlayStation 5 (PS5)

Ця сучасна консоль також має слабкі сторони. Контролер Dual Sense - це найбільш уразлива деталь ігрової приставки PS5. Під час гри можуть виникнути різні проблеми із геймпадом: залипли кнопки, неправильно працює вібрація, контролер не сполучається із системою. Щоб консоль не перегрівалася, потрібно регулярно видаляти пил та бруд із вентиляційних отворів. Ремонт PlayStation 5 може знадобитися через несправність портів. Якщо їх не відремонтувати, то неможливо буде підключити приставку до зовнішніх пристроїв, джерела живлення.

Ремонт PlayStation в Reboot Service

Сервісний центр Reboot Service протягом 7 років спеціалізується на діагностиці та ремонті цифрової техніки у місті Львів. Співпрацюючи з нашими співробітниками, клієнт може розраховувати на такі переваги:

• безкоштовна діагностика всіх систем та компонентів ігрової консолі;

• грамотна консультація спеціалістів;

• використовується професійне обладнання та оригінальні запчастини;

• довгострокова гарантія, яка поширюється як на проведений ремонт консолі, так і на встановлені деталі;

• прийнятна цінова політика.

Сервісцентр Reboot Service готовий виконати якісний ремонт будь-яких моделей PS без плачевних наслідків для клієнта.

Контактні дані Reboot Service:

Місто: м. Львів 

Адреса: вул Тершаківців 10, 79005

Телефон: +38(097) 923-0879

Як до нас доїхати - https://www.google.com/maps?cid=17651932649725401983