logo
18/04
2 ...

Лікарня Старого Самбора отримала сучасний медичний апарат

20-09-2022 20:46997

Лікарня Старого Самбора отримала сучасний медичний апарат
Фото: Миколи Сенейка

Команда Благодійного фонду сім’ї Доскіч системно дбає про підтримку й розвиток мережі  охорони здоров’я Самбірського району.

Відтак офтальмологічне відділення Старосамбірської лікарні оснащалося сучасним апаратом для факоемульсифікації кришталиків. Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.

За словами самих лікарів, вони отримали не лише нове обладнання, а насамперед неабиякі професійні можливості для себе та пацієнтів. Простою мовою - це апарат, за допомогою якого мікрохірургічним методом видаляють катаракту очей. Таку складну операцію, а отже й врятувати зір, можна буде мешканцям не десь, а зовсім близько постійного місця проживання.

Перед тим Благодійний фонд сім’ї Доскіч  хірургічному відділенню лікарні Старого Самбора передав повний комплект багатофункціональних ліжок, неодноразово охоронців здоров’я забезпечував необхідними медикаментами. Така допомога не може не радувати.

Колектив медиків Старосамбірської лікарні вдячний  команді Благодійного Фонду сім’ї Доскіч, а також партнерам і друзям, які завжди готові простягнути руку допомоги. Щирі слова, зокрема, адресують Дмитру Горячеву, Українському вітреоретинальному товариству та пану професору Фельтгену (Prof. Feltgen) за увагу до внутрішніх потреб прикарпатського  регіону.

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news