Львівські айтішники передали прикордонникам сонячні панелі, планшети та блоки живлення (ФОТО)

https://leopolis.news/post/71819/lvivski-aytishnyky-peredaly-prykordonnykam-sonyachni-paneli-planshety-ta-bloky-jyvlennya-foto

21/09/2022

Майно передала українська IT-компанія Sombra, відповідно до запитів, які сформували у Львівській ОВА, інформує Західне регіональне управління ДПСУ. 

Йдеться про 10 сонячних систем «Bandera Solar», 10 блоків багатоканальної швидкої зарядки, 20 нових сучасних планшетів та 20 павербанків.

«Для ефективної роботи прикордонної служби необхідне якісне обладнання, яке працюватиме за будь-яких умов. Апаратуру розподілять відповідно до потреб прикордонних підрозділів Західного регіонального управління, які виконують завдання у складі Сил оборони на східному та південно-східному напрямках. Частину засобів направлять прикордонникам, які захищають північні рубежі», - зазначив заступник начальника штабу – начальник відділу та організації прикордонного контролю Західного регіонального управління Держприкордонслужби полковник Ігор Матвійчук.

Вартість допомоги складає понад 800 тисяч гривень.

Загалом, за даними IT-компанії Sombra, від 24 лютого вони передали допомоги різним військовим підрозділам і цивільним, які постраждали від війни, на суму понад 500 тисяч доларів та 14 автомобілів.

«Ми допомагаємо військовим необхідною амуніцією та обладнанням: дронами, приладами нічного бачення, раціями. І робитимемо це до Перемоги», – резюмував співзасновник і директор компанії Віктор Чех.

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news