logo
20/04
19/04
2 ...

Окупанти вдарили ракетою по багатоповерхівці у Торецьку: з-під завалів врятували 19 осіб, серед них – 2 дітей

23-09-2022 12:01399

Окупанти вдарили ракетою по багатоповерхівці у Торецьку: з-під завалів врятували 19 осіб, серед них – 2 дітей

Російські окупанти завдали ракетного удару по 9-поверхіві у Торецьку на Донеччині. Вночі співробітники ДСНС врятували зі зруйнованої багатоповерхівки 19 осіб серед яких двоє дітей.

Про це повідомили у ДСНС.

«Внаслідок ракетного удару сталося руйнування 8 та 9 поверхів 2 під'їзду багатоквартирного житлового будинку та сходової клітини. У квартирах на 4 та 5 поверхах опинилися заблоковані люди, яких врятували наші рятувальники», - повідомили рятувальники.

Аварійно-рятувальні роботи тривали 5 годин. Загиблих на місці події не виявлено, одного чоловіка працівниками швидкої медичної допомоги було госпіталізовано до лікувального закладу у Костянтинівці.

Також впродовж минулої доби, росіяни вели вогонь по Бахмутській громаді. Як повідомив очільник Донецької ОВА Павло Кириленко, внаслідок обстрілів загинуло 4 людина, ще одна людина поранена. Зруйновано міст, пошкоджено 11 будинків.

Слов’янськ рашисти обстріляли із ЗРК С-300 – ракета влучила у подвір’я приватного будинку, без жертв.

Також напередодні росіяни зруйнували нову амбулаторію в Орлівці Очеретинської громади.

Вночі росіяни продовжили обстріли на Донецькому та Горлівському напрямках.

У Курахівській громаді обстріляно Гостре – одна людина поранена. Періодичні обстріли Мар'їнської громади, поодинокі прильоти в Авдіївці, гучно у Світлодарській громаді. Без жертв.

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news