У Львові проведуть форум, присвячений Дню усиновлення

https://leopolis.news/post/71951/u-lvovi-provedut-forum-prysvyachenyy-dnyu-usynovlennya

23/09/2022

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«Хочемо звернути увагу на дітей, які потребують влаштування у сімейні форми. А також заохотити людей, які бажають взяти на виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, не зволікати. З цією метою організовуємо форум, на якому можна буде отримати всю необхідну інформацію щодо сімейних форм виховання, їх особливостей та відмінностей. Також учасники матимуть змогу познайомитися та поспілкуватися з батьками-вихователями, прийомними батьками, які радо поділяться з ними власним досвідом», - зазначають в управлінні «Служба у справах дітей».

 Серед запрошених гостей будуть і колишні вихованці прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, які зараз вже знайшли своє місце у житті, деякі з них мають власні сім’ї. Вони розкажуть про те, наскільки велику роль для них зіграла можливість мати люблячу сім’ю.

«Якщо у Вас була думка про те, щоб взяти дитину чи дітей у сім’ю, але Ви сумніваєтесь – запрошуємо на форум. Ми розкажемо про те, які варіанти сімейного влаштування існують, за необхідності проконсультуємо та радо допоможемо розібратися та розвіяти сумніви», - наголошують в управлінні.

Захід відбудеться 30 вересня в Домі Милосердя Святого Миколая (м. Львів, вул. Короленка, 7). Початок о 12.00.

Для участі у форумі потрібно зареєструватися за посиланням.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news