«Піккардійська Терція» до 30-ліття на сцені записала дуетну пісню з SASHKA (ВІДЕО)

https://leopolis.news/post/71967/pikkardiyska-terciya-do-30-littya-na-sceni-zapysala-duetnu-pisnyu-z-sashka-video

23/09/2022

Про це повідомила промоменеджерка «Піккардійської Терції» Галина Гузьо.

 Творчий тандем присвятив свій твір Україні, її красі та водночас героїзму. Пісня розповідає про любов до країни, зізнаючись їй у почуттях, немов до коханої дівчини.

Автором музики й тексту Baby виступив SASHKA. Як розповідає виконавець, він почав працювати над піснею ще у 2017 році, але поштовхом для завершення треку стала повномасштабна війна та окупація його рідного Херсона. Під впливом почуттів і емоцій, викликаних цими подіями, у бомбосховищі під звуки вибухів, зіграна на старому Гібсоні, пісня була завершена.

І якщо музика дуже легко лягла в рядки, то із записом треку виникли певні складнощі. Музиканти, що взяли участь у записі, після 24-го лютого були розкидані по всьому світу. Гітарна партія була записана Толіком Манді в бомбосховищі в Черкаській області, труби – в Німеччині Алексом Павлюковим (Estrada), що колись працював зі Світланою Лободою, партію акустичної гітари записав Михайло Баньковський, який волонтерив у Києві, а ударні – Олександр Муренко, барабанщик Тіни Кароль, що спеціально для запису приїхав у Київ із села в Житомирської області.

Тоді ж у SASHKі з’явилась думка звернутись до вокальної формації «Піккардійська Терція», пісня “Пустельник” якої вже багато років була для Алекса однією з улюблених. Baby одразу сподобалася всім учасникам секстету, тож було вирішено створювати музичну посвяту своїй країні разом – записувати пісню та знімати кліп Baby.

«Я не дуже й то розраховував, що хлопці залишать мої гітари, труби та барабани, адже вони все життя співають а капела, у цьому їхній стиль і фішка. Однак, «Терція» залишила моє аранжування повністю, додавши декілька своїх музичних трюків», – розповів SASHKA.

Leopolis.news