logo
20/04
19/04
2 ...

Заклади освіти Золочівщини готові до опалювального сезону на 97%

23-09-2022 20:27883

Заклади освіти Золочівщини готові до опалювального сезону на 97%
Фото: ілюстративне

Золочівська районна військова адміністрація контролює виконання планових показників з підготовки до зимового періоду. У районі перевіряють стан готовності об'єктів інфраструктури, готовність теплових, газових мереж.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Також тривають заходи з енергозбереження, створення запасів матеріалів та обладнання для проведення аварійно-відновлювальних робіт на об’єктах житлово-комунального господарства.

На Золочівщині здійснюють моніторинг створення необхідного резерву матеріально технічних засобів для їх використання в разі виникнення надзвичайних ситуацій, достатнього запасу альтернативних видів палива для безперебійної роботи джерел теплової енергії. 

Зараз готовність об’єктів соціально-культурного призначення становить:

- заклади освіти на 97%( з 111 готові 108);

- дошкільні заклади на 98%(з 42 готові 41);

- заклади охорони здоров’я на 94%(з 101 готові 95).

Готовність житлових будинків, що знаходяться в управлінні місцевих рад становить 94%, рівень підготовки котелень, що знаходяться у різних формах власності складає 96%.

«Цей опалювальний сезон буде напевне найскладнішим за останні роки, тому закликаю усі приватні структури, установи та організації різних форм власності та власників особистого житла з усією серйозністю та відповідальністю віднестись до його підготовки. Разом з тим переконаний, що ми усе подолаєм, кожен на своєму місці, усі разом забезпечимо енергетичну безпеку нашої держави та успішне проходження опалювального сезону 2022/23 року», - зазначив начальник Золочівської РВА Василь Маркевич.

Загалом середній показник готовності до старту опалювального сезону на Золочівщині становить 96%. На сьогодні можна констатувати, що підготовка об'єктів господарського комплексу та бюджетної сфери району до опалювального сезону на стадії завершення. 

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news