logo
17/04
16/04
15/04
12/04
2 ...

Львівська філармонія запрошує на концерт, присвячений пам’яті Патріарха Йосифа Сліпого

25-09-2022 13:58794

Львівська філармонія запрошує на концерт, присвячений пам’яті Патріарха Йосифа Сліпого
Фото: ЛОДА

Сьогодні, 25 вересня, о 17:00 відбудеться проєкт «Молитва до Митрополита. СЛІПИЙ. Спадкоємець».

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Захід присвячений  38-й річниці відходу Патріарха Йосифа Сліпого до Вічності і є продовженням циклу проєктів «Молитва до Митрополита».

Проєкт  розпочав свій шлях 17 лютого 2022 року у день 130-ї річниці від дня народження Патріарха Йосифа Сліпого у приміщенні Львівської національної філармонії ім. М.Скорика відкриттям мистецької виставки за участі художників з різних куточків України. 

Львівська філармонія запрошує львів’ян і гостей міста поринути в атмосферу славного минулого і перенестися у час життя Великої Людини, світоча Української Греко-Католицької Церкви – Патріарха Йосифа Сліпого.

Під час заходу можна буде почути голос самого Патріарха Йосифа, обрамлений у звуки «Адажіо» Самюела Барбера у виконанні камерного оркестру «Віртуози Львова» під батутою Володимира Сивохіпа.

Особливим подарунком для гостей буде виконання «Stabat Mater» Джованні Перґолезі у розкоші голосів відомих на весь світ солісток – Софії Соловій (сопрано) і Лілії Нікітчук (мецо-сопрано).

«Молитва до митрополита. Сліпий. Спадкоємець» є четвертим проєктом з циклу. Авторка – Олена Білоус. З детальною інформацією про подію можна переглянути за посиланням.

Leopolis.news