Оксана Муха дасть по Україні концерти до Дня Захисників

https://leopolis.news/post/72182/oksana-muha-dast-po-ukrani-koncerty-do-dnya-zahysnykiv-

27/09/2022

Про це повідомила промоменеджерка співачки Галина Гузьо.

«Пісні нескореного серця» - так називається нова концертна програма виконавиці, яка є творчим, емоційним, щиросердечним відгуком на те, чим живе зараз Україна.

Графік концертів:

·       9 жовтня - Ужгород - Закарпатська філармонія.

·       10 жовтня - Івано-Франківськ - Драмтеатр ім. І. Франка.

·       12 жовтня - Тернопіль - Драмтеатр ім. Т. Шевченка.

·       18 жовтня - Луцьк - РЦ "Промінь".

·       21 жовтня - Київ - МЦКМ (Жовтневий палац).

·       24 жовтня - Львів - Театр ім. М. Заньковецької.

          «Пісні нескореного серця» об’єднають у собі як українські народні пісні та популярну класику естрадної пісні, так і нові твори, створені для Оксани Мухи. У цих піснях – душа українців, їхня природа, філософія, доля і звитяга.

Рівно рік тому Оксана Муха і її команда анонсували концерти до Дня Захисників та Захисниць України на Донбасі. Тоді, у жовтні 2021-го, співачка вітала піснею наших воїнів і співгромадян у Маріуполі, Краматорську, Сєвєродонецьку та Лисичанську.

«Це були дуже потрібні, дуже душевні концерти – для тих наших земляків, які на сході України від 2014-го щоденно боролися за право бути українцями, - пригадує Оксана Муха. – Так багато змінилося за останні півроку… Уже немає того Драмтеатру у Маріуполі, де ми виступали… Та найважче мені думати про те, чи вижили ті, кого я зустріла у Донецькій та Луганській областях у жовтні-2021?.. На концертах «Пісні нескореного серця» я буду говорити про те, що відбувається, - піснею, словом, емоціями. Найбільше прагну підтримати українців на дусі у ці надзвичайно тяжкі для нашої нації дні».

Концерти Оксани Мухи «Пісні нескореного серця» будуть благодійними. Зібрані кошти підуть на підтримку Збройних Сил України. Організатор виступів – компанія «BIGSHOW Agency».        

Leopolis.news