logo
16/04
15/04
14/04
13/04
12/04
2 ...

Ужгородські медики приїхали до Львова, аби перейняти досвід реформування медицини

27-09-2022 20:11580

Ужгородські медики приїхали до Львова, аби перейняти досвід реформування медицини
Фото: ЛМР

Сьогодні до Львова завітала делегація з Ужгорода. Гості приїхали, аби дізнатися про медичну стратегію, яку спільно напрацювали міські лікарні Львова, та перейняти досвід у інших сферах діяльності міста. Адже Львів зумів вибудувати сучасну медичну стратегію та якісно реформувати медичну галузь.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«Наша мета – щоб Львів став медичним хабом номер один в Україні. Міські комунальні заклади мають увійти до ТОП-100 найкращих медичних закладів світу»,- наголошують в управлінні охорони здоров’я Львова.

Саме завдяки медичній реформі, яку у Львові вдалось реалізувати упродовж минулих років, функціонують три територіальні медичні об’єднання за профілем допомоги: невідкладної, планової допомоги та акушерства й гінекології. Саме це допомогло лікарням підсилити роботу один одного і ефективно розвиватись, лікарі мають змогу отримувати вищі заробітні плати, а мешканці – значно якіснішу сучасну медичну допомогу за найкращими світовими стандартами.

Це вже не вперше, коли до Львова приїздили за досвідом. Так, досвід львівської реформи переймали колеги з Херсона, Чернівців та інших міст.

«Продовжуємо нашу добру практику ділитися успішним досвідом міста Лева з іншими містами України. Ми з 2015 року в межах програми «Обмін досвідом» організували навчання для понад сотні делегацій з різних куточків України. Дякую ЗСУ за можливість сьогодні відновити нашу практику і ділитися  досвідом з колегами Ужгородської міської ради»,- додала Богдана Яремчук, в. о. начальника управління персоналом ЛМР.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news