logo
23/04
22/04
21/04
20/04
2 ...

У Самборі суд виніс вирок трьом крадіям

27-09-2022 21:071952

У Самборі суд виніс вирок трьом крадіям
Фото: ілюстративне

Наприкінці вересня Самбірський міськрайонний суд виніс вирок у справі трьох жителів міста – крадіїв майна, яке належало приватним підприємцям.

Одному з них, якому лише 26 років, а до розгляду справи в суді він перебував під вартою, оскільки був  раніше судимий, обрано остаточне покарання – 3 роки позбавлення волі. Про це повідомив кореспондент Leopolis.news

Двох інших крадіїв, а це чоловіки 39 та 43 роки, зазначив Павло Дердзяк – прокурор Самбірської окружної прокуратури, судом позбавлено волі на 3 роки і 3 місяці та до них застосовано статтю 75 КК України із встановленням іспитового строку  1 рік 6 місяців.

Досудовим розслідуванням встановлено, що протягом 2020-2021 роки троє жителів Самбора вчинили ряд крадіжок чужого майна. Зокрема, вони поцупили товари з приміщень МП «Колосок», ПрАТ «Самбірський приладобудівний завод «Омега» та з окремих торгівельних підприємств.

Їх дії кваліфіковано за кількома частинами статті 185 КК України – таємне викрадення чужого майна (крадіжка) з кваліфікуючими ознаками повторність та за попередньою змовою групою осіб. 

У  судовому засіданні Самбірською окружною прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно згаданих трьох осіб. При цьому вони за наявності зібраних проти них неспростовних доказів,,повністю визнали свою вину.

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news