logo
19/04
15/04
12/04
11/04
08/04
07/04
02/04
28/03
26/03
25/03
24/03
21/03
14/03
2 ...

Юрій Доскіч: «Кожний день працюємо на перемогу»

28-09-2022 08:592798

Юрій Доскіч: «Кожний день працюємо на перемогу»
Фото: Миколи Сенейка

Вчора зусиллями ради директорів компанії «ГАЛКАТ» на передові позиції відправили ще три автомобілі. Це зроблено у межах ініціативи голови Львівської ОВА Максима Козицького «1000 автомобілів свободи», Одна машина поїхала на Бахмутський напрямок, друга – у Сватове, а третю передали для потреб Нацгвардії.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.  

«Не зупиняємось ні на день,  разом, єдиною командою у різних формах працюємо для Перемоги, Наші військові - наша гордість. Мусимо забезпечувати захисників якомога краще», – такого життєвого принципу в ці непрості для України через російську агресію часи дотримується депутат Львівської обласної ради Юрій Доскіч.

Водночас для військових на Харківщину відправили партію сучасних берців. «Це, – сказав Юрій Доскіч, – допомога наших друзів-партнерів, які повсякчас підтримують ЗСУ».

Повномасштабна агресія рф породила, на жаль, нову когорту українців – вимушено переміщених осіб, які через обстріли, руйнування покинули рідні домівки. Їм для життя багато чого бракує, особливо тим, що знайшли прилисток у гірській місцевості Самбірщини. Такій категорії Благодійний фонд сім’ї Доскіч привіз одяг, взуття та чимало інших добротних речей. 

Лімненська сільська медична амбулаторія Турківської ТГ  від Благодійного фонду сім’ї Доскіч збагатилася ліжками та лікарськими засобами. Дуже доречну гуманітарну допомогу від цих благодійників отримав колектив Старосамбірської лікарні. Це, зокрема, найсучасніший апарат для подолання складних очних хвороб, а хірургічне відділення забезпечили багатофункціональними ліками.  

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news