logo
29/03
2 ...

П’яний водій влаштував ДТП на Самбірщині: травмовані п’ятеро осіб, серед яких неповнолітня (ФОТО)

30-09-2022 14:11725

П’яний водій влаштував ДТП на Самбірщині: травмовані п’ятеро осіб, серед яких неповнолітня (ФОТО)
Фото: поліція Львівської області

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 30 вересня, близько 01.30, на автодорозі «Львів-Самбір-Ужгород» між селами Хлопчиці та Луки Самбірського району.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «KIA Sorento», 22-річний житель одного з селищ Дрогобицького району, не впорався з керуванням і з’їхав у кювет, внаслідок чого автомобіль перекинувся.

Внаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичного закладу водій автомобіля та четверо його пасажирів: 17-річна дівчина і чоловік віком 45 років із Дрогобицького району та двоє чоловіків віком 22 і 28 років із Самбірського району.

Встановлено, що водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news