«Дударик» вирушив у черговий благодійний тур містами Європи

https://leopolis.news/post/72391/dudaryk-vyrushyv-u-chergovyy-blagodiynyy-tur-mistamy-evropy

30/09/2022

Хористи гастролюватимуть у Польщі, Німеччині, Австрії, повідомили в капелі. 

«8 благодійних концертів, міжнародний фестиваль із хорами з Франції, Фінляндії, Німеччини і Австрії. У Мюнхені і Відні співатимемо із зірковими друзями - Зоряною Кушплер і Сергієм Магерою! Та насамперед дякуємо нашим ЗСУ, що маємо змогу концертувати, вчитись і жити! Дударик виховує по козацьки, тому знаємо, що коли є до чого жагота, то кипить в руках робота», - зазначили Дударики. 

Усі зібрані кошти використають на придбання безпілотника для 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила. 

Капела дякує Фонду Козицького, який надав автобус для здійснення туру. Завдяки цьому вдасться зекономити щонайменше 4 тисячі доларів, які будуть передані на безпілотник. Також Дударики дякують Львівська обласна державна адміністрація та Департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА за сприяння. 

Нагадаємо, «Дударик» із друзями оголосив мистецький марафон для підтримки ЗСУ. На меті придбання безпілотника для 24 ОМБР. 

25 жовтня і 22 листопада у театрі Марії Заньковецької відбудуться концерти о 19:00. З хористами на сцені виступатимуть Соломія Чубай, Олег Онещак, Наталя Рибка-Пархоменко, Микола Береза, Олександра Люта, Юрій Йосифович, Уляна Горбачевська, Віталій Боднар. Рок-оркестра, музики оркестру, Дударик-Forever. 

Усі кошти від продажу квитків буде скеровано на придбання безпілотника для 24 ОМБР. Квитки та подробиці скоро!

Переказати кошти на придбання літачка можна за реквізитами
https://cutt.ly/BCAweQ7

Leopolis.news