logo
29/03
28/03
2 ...

Козицький та Вітренко перевірили готовність Новояворівської ТЕЦ до опалювального сезону (ФОТО)

01-10-2022 14:33361

Козицький та Вітренко перевірили готовність Новояворівської ТЕЦ до опалювального сезону (ФОТО)
Фото: з Telegram Козицького

Сьогодні голова Львівської ОВА разом з головою правління НАК «Нафтогаз України» Юрієм Вітренком відвідали ТЕЦ у Новояворівську.

Про це повідомив очільник Львівщини Максим Козицький.

За словами Козицького, ТЕЦ готова до опалювального сезону уже на понад 90%.

«Хочу це підкреслити, бо у 2018-19 роках жителі Новояворівська та Нового Роздолу частково навіть у грудні були без тепла. На щастя, тоді вдалося уникнути такої трагедії, як в Алчевську, на Луганщині, бо не було справді зимових холодів. Підготовкою до опалювального сезону у ті роки займався інший управитель», - повідомив Козицький.

Вкінці 2019 року ТЕЦ Новояворівська та Нового Роздолу передали в управління «Нафтогаз Тепло». Це допомогло нормалізувати роботу підприємств та вчасно розпочинати й проходити опалювальні сезони.

«Для Львівської ОВА важливо, щоб люди отримували якісні послуги. Сподіваюся, що у найближчому майбутньому у Новояворівську зведуть сучасну ТЕЦ, яка працюватиме на альтернативних видах палива, що забезпечить людям безперебійне тепло- та електропостачання, а гаряча вода буде упродовж всього року, а не лише під час опалювального сезону», - додав Козицький.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news