logo
25/04
2 ...

Львівський рятувальник переміг на Всеукраїнському конкурсі «Кращий начальник караулу»

04-10-2022 13:48428

Львівський рятувальник переміг на Всеукраїнському конкурсі «Кращий начальник караулу»
Фото: ДСНС у Львівській області

30 вересня Назарій Хлян зайняв 1 місце за результатами щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий начальник караулу», який проходив в м.Вінниця. Боролось за звання кращого начальника караулу - 41 рятувальник зі всієї України.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Львівській області.

Назарій Хлян, старший лейтенант служби цивільного захисту - начальник караулу 31-ої державної пожежно-рятувальної частини м.Львова. Хлопець чудово розуміє всю важливість покладених на нього завдань. Тим паче, що вже з юних літ мріяв стати рятувальником. Після навчання в Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності став інспектором, але душа лежала до пожежно-рятувальної справи. Отож вирішив втілити свою дитячу мрію і допомагати людям.

За його плечима не великий досвід роботи, адже працює на займаній посаді всього лише 6 місяців. Але зарекомендував себе з хорошої сторони. Перше бойове хрещення хлопця відбулося під час ліквідації займання на нафтобазі у Львові після ракетного удару. «13 годин гасили пожежу. Було складно, але в нашій службі самотужки ти не впораєшся», - говорить Назарій.

«Мені дуже приємно працювати в колективі з такими співробітниками, які допомагають, завжди підкажуть і підтримають. Адже, навіть тоді коли я готувався до змагань мої хлопці мені допомагали та давали цінні поради», - зазначає хлопець.

Про свою перемогу говорить скромно: « Я відпрацьовував звичайні нормативи, які повинен знати і вміти, аби гідно працювати на займаній посаді».

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news