logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
23/03
22/03
2 ...

6 жовтня у Львові стартує Lviv BookForum (ПРОГРАМА)

05-10-2022 21:21979

6 жовтня у Львові стартує Lviv BookForum (ПРОГРАМА)

6-9 жовтня у Львові відбудеться Lviv BookForum.

 

Учасниками фестивалю стануть провідні мислителі та письменники світу, повідомляють організатори.

ПРОГРАМА

Відомі письменники, зокрема Філіп Сендс, Генрі Марш, Ювал Харарі, Джонатан Літтелл, Ніл Ґейман, Майкл Катакіс, Олександр Михед, Севгіль Мусаєва, Олена Стяжкіна, Вадим Карп’як та багато інших спікерів, візьмуть участь у дискусії з мислителями з усього світу на Lviv BookForum 2022. Захід має на меті захистити свободу слова, дослідити великі ідеї, що змінюють Європу та світ, а також відзначити глибину, силу та живість української інтелектуальної та літературної культури всупереч спробам Росії заперечити це.

Організатори фестивалю запрошують журналістів  приєднатися. Учасники зможуть зустрітися та взяти інтерв’ю в організаторів, а також українських та міжнародних спікерів.

Програма фестивалю поєднує живі та онлайн виступи 40 письменників і мислителів у 15 бесідах, присвячених мистецтву в часи конфлікту, пам’яті, гендерної рівності, втрат, корупції, імперіалізму та надії.

Упродовж чотирьох днів гості Форуму обговорюватимуть такі теми:

  • Ідея Європи – Володимир Єрмоленко, Філіп Сендс, Тетяна Огаркова, Міша Глені
  • Імпералізм та ідентичність – Олена Стяжкіна, Абдулразак Гурна, Лідія Кач, Джон Лі Андерсон
  • Пропаганда – Бруно Макаес, Філіп Сендс, Масіх Алінежад, Люба Цибульська, Пітер Померанцев

Lviv BookForum – книжковий ярмарок та Львівський міжнародний літературний фестиваль. З 1994 року він проводиться щоосені у Львові, Україна. Організатор – громадська організація «Форум видавців». За останні 23 роки у фестивалі взяли участь понад 2500 унікальних авторів із 43 країн світу, а також 15 000 фахівців книжкової галузі.

Leopolis.news