logo
29/03
28/03
2 ...

Прикордонники виявили фейковий збір коштів на їх потреби

05-10-2022 20:53525

Прикордонники виявили фейковий збір коштів на їх потреби
Фото: ДПСУ

У соцмережі зафіксовано збір коштів на неіснуючі потреби Держприкордонслужби України.

Про це йдеться у повідомленні ДПСУ.

Прикордонники закликають перераховувати кошти лише перевіреним особам та довіряйте офіційним сторінкам.

Прикордонники разом з іншими складовими сектору безпеки і оборони й надалі продовжують боронити Україну, захищати кордони та незалежність нашої країни від російських окупантів.

Як зазначається, нещодавно у соціальних мережах, на каналі, який позиціонує себе як ДПСУ, з’явилось повідомлення про збір коштів на теплий одяг для прикордонників 1-го прикордонного загону, які несуть службу на передовій. Зазначимо, що вказана сторінка не адмініструється вповноваженими посадовими особами прикордонного відомства, а 1-й прикордонний загін наразі повністю забезпечений зимовим одягом та не потребує збору коштів для сезонного теплого одягу.

«Наголошуємо, що офіційні сторінки Державної прикордонної служби України у Facebook, Twitter та Telegram є авторизованими та мають відповідну позначку – синю галочку. Посилання на усі офіційні сторінки також містяться на веб-сайті Державної прикордонної служби України», – кажуть прикордонники. 

Охочим підтримати Державну прикордонну службу України фінансово нагадуємо, що реквізити для  перерахунку коштів у гривнях, доларах та євро розміщені на офіційному сайті ДПСУ за посиланням.

Кошти з цих рахунків будуть направлені на зміцнення обороноздатності прикордонного відомства.

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news