Кафедра українознавства ЛНМУ запрошує долучитися до підготовки наукового збірника «Національна пам’ять»

https://leopolis.news/post/72695/kafedra-ukranoznavstva-lnmu-zaproshue-doluchytysya-do-pidgotovky-naukovogo-zbirnyka-nacionalna-pamyat

06/10/2022

Про це повідомляє відділ комунікації та промоції Львівського національного університету ім. Данила Галицького.

Багатовікові криваві злочини російського режиму проти України, неприхований геноцид нашого народу цьогоріч переживаємо з особливим болем, адже окупант плюндрує нашу Батьківщину, намагається стерти українців із лиця землі.  У страшному прагненні знищити нас він спалює не лише наші міста й села, але й книжки, він намагається спопелити наші душі, нашу історичну пам’ять. Але українські воїни дають ворогові рішучу відсіч, і це лише питання часу, коли виженемо окупанта з нашої землі. Україна переможе і буде вільною. Тому що пам’ятаємо і вшановуємо! 

Кафедра українознавства Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького за підтримки відділу гуманітарної освіти і виховання запрошує подавати матеріали до VІ випуску наукового збірника «Національна пам’ять». Він буде присвячений вшануванню 90-х роковин Голодомору 1932-1933 рр. – Геноциду українського народу, пам’яті тисяч представників наукової та творчої інтелігенції, убитої московськими окупантами, героїв визвольної боротьби УПА, дисидентів, а також новітніх Героїв російсько-української війни – представників різних суспільних груп і професій. 

Свої дослідження просимо надсилати до 1 листопада 2022 р. на електронну адресу:  natalia.hirna@ukr.net 

Публікація безкоштовна. 

За матеріалами збірника відбудеться Всеукраїнський круглий стіл, про формат проведення якого буде повідомлено згодом. 

Детальніше про вимоги до оформлення матеріалів читайте в Інформаційному листі.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news