Іван Собко зустрівся з керівниками закладів соцзахисту Львівщини

https://leopolis.news/post/72702/ivan-sobko-zustrivsya-z-kerivnykamy-zakladiv-soczahystu-lvivshchyny

06/10/2022

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

У межах зустрічі обговорили основні досягнення закладів за цей рік та плани на наступний, щоб врахувати їх при формуванні бюджетного запиту департаменту соціального захисту населення Львівської ОВА на наступний рік.

У зустрічі взяли участь керівники та представники понад двох десятків закладів соціального захисту населення.

«Ми усвідомлюємо, що галузь соціального захисту постійно недофінансовувалася, тому начальник Львівської ОВА Максим Козицький поставив чітке завдання виправити цю ситуацію. Також гостро постає питання збільшення зарплат для працівників галузі. Ми повинні це змінити докорінно. Ми ставимо за мету збільшити середню заробітну плату у галузі, щоб працівники сфери соціальних послуг отримували належну винагороду за свою самовіддану працю», - сказав Іван Собко.

Також профільний заступник наголосив, щоб керівництво закладів соцзахисту ефективно використовувало спецфонди. 

«Цей рік є вікном можливостей для надання соціальних послуг, адже загальна сума коштів, виділених з бюджету на заклади соцзахисту, більша ніж за останні декілька років разом. У центрі уваги працівників усіх наших закладів є лише людина. Саме тому від вас нам потрібно почути ідеї покращення послуг для населення. Ви їх повинні генерувати, а ми допоможемо їх вам втілити у життя», – звернувся до керівників установ директор департаменту соціального захисту населення Львівської ОВА Роман Андрес.

Під час наради керівники закладів соціального захисту доповіли про проблеми, які потрібно вирішити в закладах, а також дофінансування яких видатків вони потребують з боку обласного бюджету. Також представники закладів соцзахисту розповіли про плани розвитку установ на наступний рік.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news