У вересні топчиновникам Львова нарахували в середньому по 78 тис. грн зарплати

https://leopolis.news/post/72711/u-veresni-top-chynovnykam-lvova-narahuvaly-v-serednomu-po-78-tys-grn-zarplaty

06/10/2022

Про це повідомляє відділ бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету ЛМР.

У вересні 2022 року усім їм нарахували надбавки за високі досягнення у праці (від 7,8 до 20,5 тис. грн) та премії (від 21,9 до 31,3 тис. грн), а заступникові міського голови-бізнес-омбудсмену Сергієві Кіралю нарахували ще й 61,3 тис. грн матеріальної допомоги на оздоровлення. Виходить, що топчиновникам Львова у вересні було в середньому нараховано по 78 тис. 212 грн заробітної плати.

Найбільше за вересень 2022 року було нараховано зарплати заступникові міського голови-бізнес-омбудсмену Сергієві Кіралю – 126,4 тис. грн.

На другому місці за рівнем вересневої зарплати у ЛМР міський голова Львова Андрій Садовий – 74,8 тис. грн, а третє місце дісталося першому заступнику мера – заступнику з економічного розвитку Андрієві Москаленку – 72,3 тис. грн.

«Найменше» заробили у вересні заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк – 69,8 тис. грн, заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач – 65,2 тис. грн та керуюча справами виконкому ЛМР Наталія Алєксєєва – 60,4 тис. грн.

Нагадаємо, що мінімальна заробітна плата в Україні становить 6,7 тисяч гривень (після відрахувань працівник отримує «на руки» близько 5,3 тис грн).

У серпні минулого року міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що не буде виплачувати собі і заступникам премій до кінця карантину. Офіційно карантин в Україні досі не скасований.

У серпні цього року топчиновникам Львова нарахували в середньому по 61 тис. грн зарплати. А топчиновникам Львівської обласної військової адміністрації у вересні було в середньому нараховано по 71 тис. 255 грн заробітної плати. 

Маркіян Войтович, Leopolis.news