logo
17/04
2 ...

На Міжнародній конференції щодо індустрії гостинності доповіли про туристичну галузь Львівщини в умовах війни

08-10-2022 12:513451

На Міжнародній конференції щодо індустрії гостинності доповіли про туристичну галузь Львівщини в умовах війни
Фото: пресслужба ЛОВА

У межах ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності» управління туризму та курортів доповіло про туристичну галузь Львівщини в умовах війни.

Про це інформує пресслужба Львівської ОВА.

Начальниця управління Наталя Табака поділилася з учасниками, де її застала звістка про повномасштабне вторгнення. Тоді разом з Тетяною Романовською, директоркою Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького вони представляли Львівщину на Міжнародному авіаційному форумі Connect Route Development 2022, що проходив у Фінляндії.

«Ми спілкувалися із авіакомпаніями щодо  розширення географії польотів та збільшенню їхньої частоти до нашої області. 24 лютого все змінило. Діяльність управління туризму та курортів з перших днів війни була зосереджена на вимушених переселенцях. Основним завданням стала організація харчування. Лише з кінця травня ми повернулися до наших прямих обов‘язків і сконцентрували стратегічні завдання на культурі, цінностях, історії та здоров’ї», - зазначила Наталя Табака.

В пріоритеті профільної роботи також організація статистичних даних.

«Працюємо з науковцями одеського інституту курортології щодо моніторингу природніх ресурсів на території нашої області аби розуміти потужності як з ціллю медичного туризму, так і потенційних інвестиційних проектів. Окрім цього ведемо переговори з авіакомпаніями щодо прямого авіасполучення. Переконана, що багатьом іноземцям після перемоги України буде цікаво приїхати і подивитися на сміливу державу, пізнати її культуру та цінності», - наголосила керівниця управління туризму та курортів Львівської ОВА.

Наталя Табака подякувала кафедрі Кафедрі готельно-ресторанного бізнесу ЛДУФК імені Івана Боберського за організацію міжнародної конференції в складний для нашої країни час. Тематика заходу, на її погляд, безумовно знайде своє практичне застосування не тільки в науці, а й на практиці.

Leopolis.news