logo
28/03
2 ...

Жителів Львівщини запрошують на ексклюзивні екскурсії у ведмежий притулок «Домажир»

28-10-2022 20:253536

Жителів Львівщини запрошують на ексклюзивні екскурсії у ведмежий притулок «Домажир»
Фото: ЛОВА

У суботу, 29 жовтня, о 09:00 год є можливість побачити, що їдять ведмеді на сніданок. А під час вечірніх екскурсій, які відбуватимуться о 16:00 та 17:00 годинах, довідатись таємничі історії та легенди про клишоногих.

Про це повідомляє пресслужба ЛОВА.

У «Домажирі» запевняють, що зранку ведмеді найбільш активні і є більше шансів зустріти усіх. Зокрема, і ведмедя Бахмута, який з початку вересня мешкає у ведмежому притулку.

Бахмута залишили у приватній оселі в Донецькій області. Він опинився без їжі та води, від чого був знесилений та у стані сильного стресу. Бахмуту знадобився деякий час, щоб звикнути до нового середовища та вийти у свій природній вольєр. Зараз ведмідь є спокійний, і має більше сміливості, щоб досліджувати нове місце проживання та ласувати їжею, яку йому дають доглядачі. 

Під час ранкової екскурсії відвідувачі оглядатимуть ветеринарний кабінет, кухню, на якій ведмедям готують їсти та почують багато цікавих фактів про кожного з них. У кафе «Мед та ягода» сніданок передбачений і для учасників екскурсії. Цікаві факти про життя бурих ведмедів, а також легенди і таємничі історії про цих тварин є у програмі вечірньої екскурсійної прогулянки. 

Організатори наголошують, що кількість місць на екскурсії обмежена. Тож поспішіть з реєстрацією, яка відбувається за номером телефону +380 67 509 30 58. Вартість для однієї людини - 400 грн, дітям до 7 років надається 50% знижка. 

На відвідувачів притулку також чекає багато цікавого: тематична фотозона для яскравих фото на згадку, майстер-клас з приготування гарбузових смаколиків для ведмедів. Якщо ви задекоруєте свій гарбуз самостійно і привезете у притулок, то зможете обміняти його на вхідний квиток. 

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news