logo
16/04
15/04
14/04
13/04
2 ...

У кремлі визнали, що рф зумисне обстрілює інфраструктуру України, аби схилити Зеленського до переговорів

17-11-2022 17:251289

У кремлі визнали, що рф зумисне обстрілює інфраструктуру України, аби схилити Зеленського до переговорів
Фото: Укрінформ

У кремлі визнали, що зумисне завдають масованих ракетних ударів по критичній інфраструктурі  України. 

Про це повідомив прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков, якого  цитують пропагандистські ЗМІ, пише «Главком».

Щоправда, рашисти заявляють, що ракетні удари завдаються по об'єктах інфраструктури України, які прямо чи опосередковано стосуються її військового потенціалу. «Йдеться про ті об'єкти інфраструктури, які прямо чи опосередковано стосуються військового потенціалу України та українського режиму», – сказав Пєсков журналістам.

Прессекретар російського диктатора сказав, що відсутність світла і тепла в багатьох районах України – це наслідки дій київської влади, яка, зокрема, відмовляється від переговорів. «Небажання української сторони розв'язувати проблему, виходити на переговори, ба більше, дії української сторони щодо відмови від узгоджених розумінь тексту і так далі, ось це все наслідки, і про це теж потрібно говорити», – йдеться у повідомленні.

Напередодні, президент України Володимир Зеленський заявив,  що отримував певні сигнали від лідерів інших країн щодо можливих переговорів з російською стороною. Як наголосив Володимир Зеленський, РФ веде проти України повномасштабну агресивну війну, тому будь-які переговори мають відбуватися публічно, а не кулуарно.

Як писав Leopolis.news, росія сьогодні здійснила масований обстріл газовидобувної інфраструктури на сході України. 

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news