logo
28/03
2 ...

Ще сімох діток у Львівській громаді влаштували в дитячі будинки сімейного типу

22-11-2022 21:05404

Ще сімох діток у Львівській громаді влаштували в дитячі будинки сімейного типу
Фото: ілюстративне, з сімейного архіву Інни Кривко

Напередодні холодної зими, дитячі серця, які позбавлені батьківського піклування, зігріються у великих та дружніх родинах. Сьогодні виконком ЛМР прийняв рішення про влаштування сімох діток у чотири дитячі будинки сімейного типу. 

В одному із них мешкатимуть два братики та сестричка, ще один відкриє обійми для двох братів-підлітків, у двох інших мешкатимуть дівчатка, повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Загалом у Львівській міській територіальній громаді функціонують 11 дитячих будинків сімейного типу, де виховується 78 дітей, та 14 прийомних сімей, в яких виховується 22 дитини.

Управління «Служба у справах дітей» Львівської міської ради проводить безперервну роботу з пошуку людей, які даруватимуть любов, тепло та сімейний затишок для тих дітей, які цього потребують.

«Львівська міська рада завжди забезпечує дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, необхідними матеріальними й технічними умовами. Обійми тих хто любить дитину, приймає її та дбає про неї, не компенсуєш та не заміниш. Допомога  та турбота про дітей завжди  була  й залишається однією з найпріоритетніших для Львова.

Тож якщо Ви відчуваєте готовність стати патронатними вихователями, прийомними батьками чи батьками-вихователями та допомагати дітям, які залишилися без батьківської опіки й турботи, звертайтесь за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1, управління ”Служба у справах дітей” департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, каб. 524, 519», – зазначають в управлінні «Служба у справах дітей» ЛМР.

Контактні телефони: (032) 235-40-40, 297-58-83. 

Чат-бот у месенджері Telegram SuSD_LMR.

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news