logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
22/03
21/03
2 ...

Лукашенко пригрозив Україні повним знищенням, якщо влада країни не схилиться до переговорів з рф

24-11-2022 14:141330

Лукашенко пригрозив Україні повним знищенням, якщо влада країни не схилиться до переговорів з рф
Фото: pravda.com.ua

Самопроголошений диктатор білорусі Олександр Лукашенко заявив, що президент України Володимир Зеленський має  піти на мирні переговори з країною-терористом росією, якщо хоче уникнути величезних жертв і повного знищення України.

Про це він сказав в інтерв’ю російським ЗМІ, коментар білоруського диктатора з'явився в соцмережах.

«Все в руках України. Не тому, що я хочу спихнути цю тему на Зеленського та Україну. Дійсно, все зараз у руках України. Якщо вони не хочуть загибелі – до того ж у величезній кількості – людей. Важко, тяжко, але треба зупинитися, треба це припинити, тому що далі буде повне знищення України… Це не те що Путін говорив якось задовго до "операції", що це загрожуватиме втратою державності, – це буде знищення України. Треба зупинитися», — зазначив диктатор.

Як писав Leopolis.news, Європарламент оголосив росію державою-спонсором тероризму.

Вчора, держава-терорист здійснювала пуски ракет із 10 літаків-ракетоносців Ту-95мс з районів Волгодонська Ростовської області та Каспійського моря, а також із двох малих ракетних катерів з акваторії Чорного моря. Загалом було випущено близько 70 крилатих ракет Х-101/Х-555, «Калібр». 51 ракету знищено силами та засобами протиповітряної оборони.

Президент України Володимир Зеленський закликав Радбез ООН  дати чітку оцінку вчинкам держави-терориста відповідно до Статуту цієї організації. Україна пропонує, щоб РБ ухвалив резолюцію про засудження будь-яких форм енергетичного терору.

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news